Kursinstruktørene

Ludvig Kristoffersen jobber som lærer i videregående skole. Han har spilt bridge i over 10 år. Han mener det morsomste med bridge, ved siden av de kognitive og sosiale aspektene spillet byr på, er at man lærer noe nytt hele tiden. Ludvig har holdt bridgekurs i en årrekke og også drevet med privatundervisning.
Leif-Erik Hoel Stabell er lærer i barneskolen og student. Foruten å holde kurs er han leder i Spiren BK og styremedlem i Oslo Bridgekrets. Alle som liker kort vil elske bridge!
Vemund Vikjord (29) er en svært ivrig bridgespiller som har undervist på Bridgeskolen siden 2010. Han plukket opp sin første innføringsbok i bridge som 14-åring og ble umiddelbart hektet. I mellomtiden har han rukket å representere både Norge og Tyskland på skole- og juniorlandslaget, og sanket inn et gull i EM for universitetslag- og for EM for universitetspar. "Noe av det aller beste fra med bridge er at du kan møte jevnaldrende, likesinnede fra hele verden og finne fellesskap med en gang." Målet hans som bridgelærer er at kursdeltakerne skal få ta del i gleden og entusiasmen ved bridge - kortspillet slutter aldri å utfordre og stimulere!